TED İzmir Koleji Öğrencilerinden Sahil ve Deniz Temizliğine Dikkat Çeken Farkındalık Projesi

TED İzmir Koleji ve İzmir Deniz Ticaret Odası işbirliği ile hayata geçen “TED Denizcilik Kulübü” öğrencilerinin sahil ve denizlerden topladıkları atıklar, okulun “Güzel Sanatlar” öğrencilerinin ellerinde sanata dönüştü. Sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için planlanan farkındalık projesi kapsamında atıklardan hazırlanan küçük balık heykeli Çeşme Marina’da sergilenmeye başladı.
Denizcilik Kulübü öğrencilerinin sahil şeridinden topladığı diğer atıklar ise 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Port Alaçatı Marina’da düzenlenecek Columbia PFG Alaçatı Big Fish Turnuvası’nda dev balık heykelinin tasarımında kullanılacak.

Görseller