TED İzmir Koleji Lise öğrencilerimiz Antalya’yı gezdi

TED İzmir Koleji Lise öğrencilerimiz Antalya’ya gerçekleştirdikleri gezi ile Anadolu’yu dolaşmaya devam etti. Gezinin ilk gününde öğrencilerimiz üç saatlik Likya yolu yürüyüşünden sonra Phaselis antik kentini tanıdı; Tahtalı’ya teleferikle çıkarak zirveden aşağıya iki saatlik bir yürüyüş yaptı. Yüksek rakımda yapılan yürüyüş, öğrencilerimizin eforun önemini kavramasını sağlarken oksijen seviyesi düştüğünde vücudumuzun verdiği tepkileri de öğretmiş oldu. İkinci günümüzde Antalya Müzesi ve Kale İçi ziyaretleri ile gezimize farklı bir boyut kazandırdık ve öğleden sonra öğrencilerimiz Çıralı kamp alanına yerleşti. Gecenin ilerleyen saatlerinde bölgenin en can alıcı yerlerinden olan Yanartaş’a bir saatlik bir tırmanışla ulaşan öğrencilerimiz bu doğa harikası yerde huzurlu ve mistik bir akşam geçirme şansı buldular. Gezi Karain mağarasına yapılan ziyaretle son buldu.

Görseller