Tales from Europe – a book of short stories Projesi Türkiye Ulusal Destek Servisi’nden Kalite Etiketi Kazandı!

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında e-Twinning Club projesi olarak 12 farklı ülkeden 16 okul ile yürütülen ‘Tales from Europe – a book of short stories’ projesi, Türkiye Ulusal Destek Servisi’nden kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.

eTwinning kulübü, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için oluşturduğumuz bir çalışma alanıydı. Yürüttüğümüz proje Portekiz, İtalya ve Yunanistan gibi çeşitli ülkelerden de kalite etiketi kazanmış olup, bizleri gururlandırmıştır.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Görseller