‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ ve ‘Masalları Red Ediyorum’

TED İzmir Koleji Sanat Akademisi öğrencileri William Shakespeare’in unutulmaz eseri Bir Yaz Gecesi Rüyası’ndan uyarlanan tiyatro gösterisini 31 Mayıs akşamı TED İzmir Koleji’nin Urla Kampüsü’nde sahneledi. Aynı gece sahne alan Sanat Akademisi Yaratıcı Drama İlkokul öğrencileri “Masalları Red Ediyorum” isimli oyunu sergiledi. Usta oyuncu Ayla Algan’ın sanat yönetmenliğini yaptığı tiyatro oyunları, İzmirliler tarafından ayakta alkışlandı.
TED İzmir Koleji Sanat Akademisi’nin Yaratıcı Drama ve Tiyatro Bölümü Direktörlüğünü yürüten Ayla Algan, gösterdikleri muhteşem performans için Akademi öğrencilerini kutladığını belirterek, Sanat Akademisi ile yeni yetenekleri keşfetmenin yanı sıra çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkaracakları ortam sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Görseller