Access Sosyal Sorumluluk Projesi tamamlandı!

Türk Eğitim Derneği ve Amerikan Elçiliği İngilizce Eğitim Ataşeliği işbirliğince gerçekleştirilen ve bu yıl sekizincisi  yürütülen “Access Sosyal Sorumluluk Projesi” nin sertifika töreni yapıldı.

Access Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, devlet okullarında okuyan başarılı ancak maddi olanakları yetersiz 30 dokuzuncu sınıf öğrencisi, TED İzmir Kolejinde 360 saat İngilizce dil eğitimi gördü.

Türk Eğitim Derneği ve Amerikan Büyükelçiliği’nin kendi olanaklarıyla yeterli İngilizce eğitimi alamayan öğrenciler için el ele vererek gerçekleştirdiği “Access Sosyal Sorumluluk Projesi, ülkemizdeki İngilizce dil eğitimine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanmış olan bir burs programıdır. Projenin sekizincisi Aralık 2016- Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye çapındaki 8 TED okulunda yürütüldü.

Eğitim süresince programa katılan tüm öğrencilerin ulaşımı, kitap vb. tüm eğitim materyalleri ücretsiz olarak verilmiştir. Program NASA Uzay Kampı ziyareti ve Bursa’da yapılacak Ulusal Yaz kampı ile sonlanacaktır.

TED İzmir Koleji İngilizce öğretmenleri tarafından haftada 6 saatten toplam 360 saat verilen eğitimi tamamlayan Urlalı öğrenciler başarı belgelerini Amerikan Büyükelçiliği  Eğitim Ateşesinden aldı.

Görseller