23. Türkiye Liseler Arası Felsefe Olimpiyatları’nda İzmir Ted Koleji’ni 10. Sınıf öğrencimiz Arda Erkan temsil etti.

23. Türkiye Liseler Arası Felsefe Olimpiyatları’nda TED İzmir Koleji’ni 10. Sınıf öğrencimiz Arda Erkan temsil etti.

Türkiye Felsefe Kurumu’nun öncülüğünde gerçekleşen ve 23’üncüsü yapılan Türkiye Felsefe Olimpiyatları 2 Aralık Pazar günü Ege Bölgesi’nden 73 okulun katılımıyla İzmir Türk Koleji’nde yapıldı.

Yarışmada TED İzmir Koleji’ni öğrencimiz Arda Erkan temsil etti.

Adayların her yıl seçilen üç farklı felsefi alıntıdan hareketle yazdıkları felsefi denemeleri, okulumuz felsefe öğretmeni Nurşah Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu ön jüri değerlendirdi.

Yarışmanın birincisi ve ikincisi, mayıs ayında gerçekleştirilecek Dünya Felsefe Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil hakkı elde ediyor.

Görseller