YERLEŞKE

Okulumuz 15.046 m2 arsa üzerine kurulu 14.573 m2 kapalı alan ve 3560 m2 açık oyun alanlarının yanı sıra; yerleşkemizde bulunan;

• 816 m2 sanat-kültür-hobi atölyeleri (Müzik Kayıt Stüdyosu, Heykel Cam Atölyesi, Cam-Seramik Atölyesi, Drama Salonu, Müzik Prova Odaları, Robot Tasarım Stüdyosu)
  • 350 kişilik Çok Amaçlı Salon
  • Kapalı Spor Salonu
  • Anasınıflarına ait özel alanlar (Matematik-Fen Atölyesi, Jimnastik Salonu, Yemekhane,
  • Kapalı-Açık Oyun Alanları)
  • Kapalı Yüzme Havuzu
  • 500 kişilik Yemekhane
  • Teknolojik donanımlı derslikler
  • Laboratuvarlar
  • 3D Sınıf, akademik, sosyal, kültürel ve spor alanlarında öğrencilerimizin her türlü gelişimini
    karşılayacak bir yapıdadır.

1.200 kişilik nüfusun gereksinimleri karşılayabilecek düzeyde, bir dizi yaşam merkezini içerecek yapıda projelendirilen TED İzmir Koleji Kampüsü, gerek sahip olduğu öğrenci ve kullanıcı kapasitesi, gerekse içerdiği tesisler yönünden sadece yurt içinde değil; yurt dışında da örnek gösterilecek nitelikte ve ölçekte bir eğitim tesisidir. Bu tesis, formel eğitimin verildiği bölümlerin yanısıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de en geniş olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim kültür ortamı olarak planlanmıştır.

Görseller