Anasayfa    |   Okul Ücretleri   |   Kayıt Bilgileri   |   İletişim    |    Basında Biz   |    En   |    Tr

KURUMSAL OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE DESTEK BİRİMLER   OKULDA YAŞAM
  TED İzmir Koleji TED İzmir Koleji Ailesi 29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda buluşuyor!
TED Izmir Koleji ATATÜRK KÖŞESİ
Atatürk Kösesi

TED Izmir Koleji 360° TED İZMİR KOLEJİ

BTEC Uluslararası Meslek Edindirme Programı

Bu yıl ilk kez yapılacak Run Of Legends Koşu Festivali kapsamında, TED İzmir Koleji olarak 29 Ekim Pazar günü Alaçatı’da yapılacak 7 km Cumhuriyet Koşusuna ev sahipliği yapıyoruz.

Geleneksel olarak düzenlenmesi amaçlanan Cumhuriyet Koşusuna TED İzmir Koleji ailesinin tam katılımı çok değerli.

29 Ekim sabahı okulumuzda yapılacak resmi törenin ardından öğrencilerimiz servislerle Alaçatı’daki Festival alanına götürülecektir.

6-7-8-9 sınıf öğrencilerimiz koşuya katılırken, küçük yaş grubu öğrencilerimiz etkinlik alanındaki parkurlarda ve cheerzone’larda görev alacak.

Küçük yaş grubu öğrencilerimiz veli eşliğinde koşuya katılabilir.

Öğrencilerimizin koşuya ulaşımı ve katılımı ücretsizdir.

Velilerimiz buradan kolaylıkla koşuya kaydını yaptırabilir.

Kayıt sayfasında “Kulüp” sekmesinde “TED İzmir Koleji” ni seçmeniz önemle rica olunur, böylelikle katılım bedelinin % 50 TED Meşale Burs fonuna aktarılacaktır.

Tüm katılımcılara t-shirt, ve madalya verilecektir.

Koşu Festivali ile ayrıntılı bilgilere www.runoflegends.com sayfasından ulaşabilirsiniz.

29 Ekim programı ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,

TED İzmir Koleji

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   Tanıtım Videosu