Anasayfa    |   Okul Ücretleri   |   Kayıt Bilgileri   |   İletişim    |    Basında Biz   |    En   |    Tr

KURUMSAL OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE DESTEK BİRİMLER   OKULDA YAŞAM
  TED İzmir Koleji TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AÇILIYOR
TED Izmir Koleji ATATÜRK KÖŞESİ
Atatürk Kösesi

TED Izmir Koleji 360° TED İZMİR KOLEJİ

BTEC Uluslararası Meslek Edindirme Programı

Günümüzde eğitimin gereği, farklı bilgi ve becerilerle donanmış, toplumun beklentilerine cevap verebilen, yenilikçi, katılımcı, araştıran ve sorgulayan, daima üreten, kendini her alanda geliştirebilen ve evrensel düşünme yeteneğine sahip bireyler yetiştirmektir.

TED İzmir Koleji Sanat Akademisi, modern çağın ihtiyaçlarını dikkate alarak; toplumun eğitim ihtiyaçlarıyla beraber, bireylerin sosyal yaşantılarının önem kazanması, her yaş grubuna eğitim olanağı sağlayarak, donanımlı insan kaynağı  oluşturmaya katkıda bulunmak, çeşitli sanatsal faaliyetlerde yer alan ve en önemlisi sanatı hayatın bir parçası haline getirebilmeyi hedeflemektedir.

Konusunda uzman sanatçıların önderliğinde kurduğumuz TED İzmir Koleji Sanat Akademisi, öğrencilerini çağdaş ve yenilikçi sanat anlayışı ile donatarak, toplumumuza iyi yetişmiş, tüm beceri ve bilgilerle donanmış yetenekli ve yaratıcı bireyler kazandırmayı ilke edinmiş ayrıcalıklı bir sanat kurumudur.

Detaylı bilgi için www.tiksa.org web sitesini ziyaret edebilir ve TED İzmir Sanat Akademisi asistanı Elvan hanım Tel : 444 6 833 dh 193 ile irtibata geçebilirsiniz .

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   Tanıtım Videosu

Veli Bülteni - TED Izmir Koleji   TED Izmir Koleji Okul Aile birligi Haber   Tanitim videolari - TED Izmir Koleji   TED Genel Merkez - TED Izmir Koleji

TED Mesale Dergisi - TED Izmir Koleji TEDMEM - TED Izmir Koleji 10.000 Genç Mesale TED Ünversitesi