Cambridge IGCSE

Cambridge IGCSE 14-16 yaş arası öğrenciler için uygulanan dünyanın en popüler uluslararası kalifikasyon. Dünyanın önde gelen üniversiteleri ve işverenleri tarafından tanınan program, başarı ve gelişmeye giden uluslararası bir pasaport niteliğindedir. 25 yıl önce geliştirilen proram denenmiş, test edilmiş ve dünyada birçok okul tarafından güvenilir.

Cambridge programları öğrencileri hayata hazırlar- merak uyandırmayı ve öğrenmeyi kalıcı bir tutku haline getirmeye yardımcı olur.

Cambridge öğrencilerin özgüvenli, sorumluluk sahibi, dönüşümlü düşünebilen, yenilikçi ve odaklı olmaya yardımcı olur. Onları yarının dünyasının taleplerinin üstesinden gelmeye hazırlayıp, gelecek için daha iyi bir dünyayı şekillendirmeye yetkin kılar.

Bu sebeple, Cambridge programındaki başarı Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada’daki dünyanın en iyi üniversitelerin kapılarını açar.

Dünya lideri kuruluş Cambridge Üniversitesi tarafından beklenen bir sonuçtur