Okulda Yaşam

1987 yılında kurulan Sofra Grup, Dünya lideri Compass Group Plc.’nin şirketidir. İş Merkezleri, fabrikalar, eğitim kurumları ve sağlık kurumlarına toplu yemek ve destek hizmetleri veren ve sektöründe lider konumunu sürdüren Sofra Grup; her gün kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için kendisine güvenen yüzbinlerce kişiye yemek hazırlıyor, içeceklerini sunuyor, konuk ağırlama hizmetleri sağlıyor. Giderek çok daha fazla müşteri, tesislerinin korunması, temizlenmesi, rutin teknik bakımlarının yapılması, resepsiyon ve ofis hizmetlerini yürütmesi konusunda Sofra’ya güveniyor.

Mayıs ayı yemek listesi için tıklayınız.

Sofa Grup Dergisinin 2017 Sayısı için tıklayınız

Okulumuzda öğrencilerimize ve çalışanlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ile okulda meydana gelebilecek sağlık sorunlarını en aza indirmek ve sağlık düzeyini yüksek tutmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda; okulumuzda tam donanımlı bir revir ve burada tam zamanlı görev yapan bir hemşire bulunur.

Okula başlayan her öğrencinin sağlıkla ilgili takibi revirde yapılır. Okulda bulunduğu saatler içinde ilaç kullanması gereken öğrencilerin ilaçları veli izni ile okul hemşiresi tarafından öğrenciye belirtilen ölçekler dahilinde verilir.

Dr. Ayşegül Sivrikaya
İşyeri Hekimi
Dahili: 112

Nuran Aslan
Hemşire
Dahili: 112

Okulumuzda, 24 saat görev yapan güvenlik personelleri ve kamera takip sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Ayrıca, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin giriş çıkışlarında parmak izi sistemiyle çalışan turnikelerimiz bulunmaktadır. Velilerimiz, öğrencilerimizin okul giriş çıkışlarını, kendilerine gönderilen SMS ile takip edebilmektedirler.

Servis güzergahları kayıt olan öğrenci sayısı ve adreslerine göre servis firması tarafından, kayıt süresi dolduktan sonra oluşturulacaktır.

Güzergah dışında kalan adreslerde ikamet eden öğrenciler için, taşıyıcı firma veliden öğrencisini belirli bir noktaya getirmesini ve aynı noktadan almasını talep edebilir. Oluşması durumunda km farkı için ek ücret talep edilebilir.

Güzergahların oluşmasından önce öğrencinin alınış ve bırakılış sıralaması, saati kesinlikle garanti edilemez. Sıralama alınan kayıt ve güzergah durumuna göre yapılandırılır.

Servis kaydını yaptıran velimiz servis ücretini sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren ödemekle yükümlüdür.

Ödeme nakit (IBAN numarasına yatırmak suretiyle), kredi kartı tek çekim ve taksitli olarak yapılabilir. Aylık, elden, zarf usulü ödeme seçeneği kabul edilemez.

Öğrenci adresinin değişmesi, taşınması, sabah ve akşam farklı adres kullanma talebi, okul yönetimine yazılı olarak yapılacak başvuru sonucunda değerlendirilir. Yeni adres mevcut durumu bozmaması halinde servis hizmeti verilir.

Güzergah dışında kalan yeni adresten hizmet almak isteyen velinin, öğrencisini taşıyıcı firmanın belirleyeceği bir noktaya getirip alması gerekmektedir.

Servis hosteslerimizin servis durumunu velilerimize telefon ile bilgilendirme zorunluluğu yoktur. Servis sözleşmenizde yer alan telefon numaranıza Serviscell’den bilgilendirme yapılacaktır.

Günaydın Group TED İzmir Koleji Projesinde kayıtlı olmayan öğrenci ve/veya kayıtlı olan öğrenci yakını araçlarımıza kesinlikle alınamaz. Okul yönetiminin bilgisi dahilinde olmadan araçlarımıza binen kişi ve kişilerin sorumluluğu okul yönetimi ve servis firmasına ait değildir.

Servise kayıtlı öğrenci velilerimiz, servis hizmeti ile ilgili tüm taleplerini okul yönetimine bildirmek durumundadır. Okul yönetimine bildirilmeyen talepler karşılanmayacaktır.

Servis kayıt sürecinin tamamlanmasından sonra, servis hizmetinden yararlanmak isteyen velilerimizin ilgili güzergahtaki servis aracında yer olması ve diğer öğrencilerin alınış ve bırakılış sürelerini 5 dakikadan fazla etkilememesi halinde velilerimizin taleplerinden itibaren 10 gün içinde servis hizmeti sağlanacaktır.

Sevgili TED İzmir Koleji Velileri,

Okul Aile Birliğimizin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, okulun amaç ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine, eğitimde kalite ve başarı için okulun stratejik plan çalışmalarına ve uygulamasına destek olmak, seminer, müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, kermes ve benzeri faaliyetlerin düzenlenmesine katkı sağlamak, okul yönetimi ile iş birliği yaparak, imkânları yeterli olmayan öğrencilere maddi ve manevi destek sağlamak, aynı amaçla kardeş okullara da katkıda bulunmaktır.

Okul Aile Birliği iletişim için e-posta adresi: oab@tedizmir.k12.tr

09:00-10:15 10:30-11:45 12:00-13:15 13:30-14:45