İyilik İçin BirlikTEDestek Olalım!

TED İzmir Koleji Ailesi bugün iyilik için bir araya geldi. Sosyal yardımlaşma bilincini pekiştirmek amacıyla Okul Aile Birliği ve Öğrenci Birliğimizin ev sahipliğinde yapılan buluşmaya katılan misafirlerimiz, TED İzmir POP Orkestrasının harika ezgileri ile keyifli bir atmosferde sohbet etti.

Minikler kendi elleriyle hazırladıkları hediyelikleri anneleri ve öğretmenleri ile birlikte satıp, sanatsal ve sportif faaliyetlere katıldı. Görme engelliler için kitap bastırmak amacıyla, ortaokul öğrencilerimiz 2. el kitap satışı gerçekleştirdi. TOBAV Çocuk Tiyatro oyuncularının sahnelediği Küçük Prens oyunu ise büyük küçük tüm izleyicileri büyüledi.

Stantlarda büyük bir özveri ile destek veren Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ‘Özgürlük Yazarları’ filmini hep birlikte izledi.

Gün boyu süren etkinliklerden elde edilen gelirler ile TED Meşale burs fonunun yanı sıra, gün boyu bizlerle birlikte olan, çocuğa dokunan sivil toplum kuruluşları EÇEV, İzmir Koruyucu Aile Derneği (IZKAD), KORUNCUK, TÜRGÖK ve İçimizdeki Çocuk Derneklerinin fonlarına katkı sağlandı.

Büyük bir aile olduğumuzu hissettiğimiz bu günde, destek veren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Görseller