İnternet Güvenliği Toplantısı

İnternet her ne kadar tarihin en önemli icatlarından olsa da; her ne kadar çocuklarımızın ve bizim hayatlarımızı kolaylaştırsa da, çocuklarımızın internete erişimi konusu titizlikle incelenmesi gereken bir konu.
İşte bu gerçek doğrultusunda, Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Doç Dr. Ahmet Koltuksuz’un katılımıyla, Lise öğrencilerimize “Güvenli İnternet Kullanımı” semineri düzenledik.
Seminerde öğrencilerimiz, internette onları bekleyen tehlikeler ve bu tehlikelerden korunma konularında bilinçlendirildi ve siber zorbalık, siber suçlar ve internetin bilinçli kullanımı gibi diğer birçok önemli konuda detaylı bilgiler edindiler. Katılan tüm öğrencilerimize ve çok değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz’a çok teşekkür ederiz.