3.Tarihsel Kimlikler Konuşuyor

“3.Tarihsel Kimlikler Konuşuyor “etkinliğimiz ile bir kez daha 12 Aralık 2017’de tarihin rüzgârı TED İzmir’de esti. Sosyal Bilgiler zümresinin hazırladığı “Tarihsel Kimlikler Konuşuyor” etkinliği ile öğrencilerimiz,  Türk tarihinin simgeleşmiş tarihi kimliklerine büründüler. Mete Han, Bilge Kağan, İlbilge Hatun, Alparslan, Dede Korkut, İbni Sina, Nasreddin Hoca, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Sokullu Mehmet Paşa, Gevher Nesibe, Hürrem Sultan, Halide Edip, Sabiha Gökçen, Jale İnan, Refet Angın, Afet İnan, İsmet İnönü, Atatürk,  Eren Eyüpoğlu, Gülsün Sağlamer, Türkan Saylan, Engin Arık, Halet Çambel, Eren Eyüpoğlu, Piri Reis, Ali Kuşçu, İonna Kuçuradi, Jale İnan, Hasan Ali Yücel, Cahit Arf, Aziz Sancar kimliklerini yansıtan kostümleri ile öğrencilerimiz hem sınıflara konuk oldular hem de ders aralarında arkadaşlarına canlandırdıkları kişileri tanıttılar.

Görseller