29 Ekim’de Cumhuriyet Koşusu’na

Bu yıl ilk kez yapılacak Run Of Legends Koşu Festivali kapsamında, TED İzmir Koleji olarak 29 Ekim Pazar günü Alaçatı’da yapılacak 7 km Cumhuriyet Koşusuna ev sahipliği yapıyoruz.

Geleneksel olarak düzenlenmesi amaçlanan Cumhuriyet Koşusuna TED İzmir Koleji ailesinin tam katılımı çok değerli.

29 Ekim sabahı okulumuzda yapılacak resmi törenin ardından öğrencilerimiz servislerle Alaçatı’daki Festival alanına götürülecektir.

6-7-8-9 sınıf öğrencilerimiz koşuya katılırken, küçük yaş grubu öğrencilerimiz etkinlik alanındaki parkurlarda ve cheerzone’larda görev alacak.

Küçük yaş grubu öğrencilerimiz veli eşliğinde koşuya katılabilir.

Öğrencilerimizin koşuya ulaşımı ve katılımı ücretsizdir.

Velilerimiz buradan kolaylıkla koşuya kaydını yaptırabilir.

Kayıt sayfasında “Kulüp” sekmesinde “TED İzmir Koleji” ni seçmeniz önemle rica olunur, böylelikle katılım bedelinin % 50 TED Meşale Burs fonuna aktarılacaktır.

Tüm katılımcılara t-shirt, ve madalya verilecektir.

Koşu Festivali ile ayrıntılı bilgilere www.runoflegends.com sayfasından ulaşabilirsiniz.

29 Ekim programı ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşılacaktır.