Değerli öğrencimiz Yiğit Aksoğan, İspanya’nın seçkin iki üniversitesi UCAM Catholic University of Murcia ve Toulouse Business School – Business Administration ve Management bölümlerinden kabul almıştır. – TED İZMİR KOLEJİ

Değerli öğrencimiz Kiyana Mohseni, Amerika’nın seçkin iki üniversitesi Un Pace University ve Syracuse University – Political Science bölümünden kabul almıştır.
1 Temmuz 2024
En beğenilen Jazz şarkıları ve ilham veren konuklarla kurgulanmış programın bu haftaki konuğu Yaprak Gürdal. Bu keyifli söyleşide bizimle olun.
1 Temmuz 2024