TED İzmir Koleji lise öğretmenlerinin tamamen gönüllülük esasıyla bir araya gelerek oluşturduğu amatör tiyatro topluluğu Tiyatro Magistra, ilk oyununu 6 Haziran Perşembe akşamı Urladam Ağaçlı Sahne’de oynadı. – TED İZMİR KOLEJİ

Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını, problem çözme ve eleştirel düşünme becerileri ile takım çalışmasına yatkınlıklarını geliştirmek amacıyla katılmış olduğumuz “Sigma Steam Club Proje Yarışması”nda ortaokul öğrencilerimizden oluşan 2 takımımız 2’ncilik, 1 takımımız da 3’üncülük ödülü kazanmıştır.
13 Haziran 2024
Değerli öğrencimiz Jaki Hulli, İspanya’nın seçkin üniversitesi La Salle Campus Barcelona – Architecture bölümünden kabul almıştır.
13 Haziran 2024